Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Apoteoza neurochirurgiei

Apoteoza neurochirurgiei

Leon Danaila
  • 8500 lei
În stoc

Wishlist

Leon Danaila s-a nascut la 1 lulie 1933 la Darabani in judetul Botosani, unde a facut si primele patru clase primare. A continuat apoi scoala la Liceul "Grigore Ghica V.V." din Dorohoi pe care l-a absolvit in anul 1952. In acelasi an, prin concurs, a intrat la Facultatea de Medicina din lasi, pe care a absolvit-o in 1958. In anul 1972, a absolvit la cursuri de zi si Facultatea de Filozofie-Psihologie din Bucuresti. Absolvent al Facultatii de Medicina din lasi (1958) si al Facultatii de Filozofie-Psihologie din Bucuresti a ocupat prin concurs in anul 1991 postul de profesor neurochirurg la clinica II Neurochirurgie al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol DaviIa" din Bucuresti, iar in anul 1992 cel de profesor de psihoneurologie la Facultatea de Psihologie a Universitatii "Titu Maiorescu" din Bucuresti.


Etichete: Apoteoza neurochirurgiei, Leon Danaila, Editura Pro Universitaria, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.