Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Scapă de tot ce este toxic

Scapă de tot ce este toxic

Anna Turns
  • 44,90 lei
În stoc

Wishlist

Scapa de tot ce este toxic. Alternative practice pentru reducerea poluarii

Sfaturi si idei practice care ne pot ajuta in fiecare zi sa scapam de tot ce este toxic in jurul nostru si sa reducem poluarea mediului inconjurator  
 
In ultima perioada, poluarea cu plastic este considerata una dintre cele mai importante probleme legate de mediu cu care ne confruntam. Dar plasticul reprezinta doar o parte a povestii, pentru ca lumea invizibila a poluantilor chimici - din sol, aer, sistemele de canalizare, precum si din propriul nostru corp - este si ea la fel de ingrijoratoare. In ultimii ani a existat o crestere semnificativa a problemelor de sanatate cauzate de substantele chimice si, atunci cand analizam ce se ascunde in hainele pe care le purtam, in alimentele si apa pe care le consumam sau in produsele cosmetice si de curatare pe care le folosim in fiecare zi, este usor de inteles de ce se intampla acest lucru.
 
In cartea de fata, optimista si practica, jurnalista de mediu Anna Turns abordeaza problema substantelor chimice toxice - ce sunt acestea, unde se ascund si care este amploarea impactului lor asupra mediului. In timp ce ne conduce intr-un tur al casei si al gradinii personale, autoarea ne va arata ce substante toxice pot exista in interiorul locuintei fiecaruia si ne va oferi sfaturi esentiale pentru a le evita atunci cand este posibil.

Onesta, dar provocatoare, aceasta carte ne da puterea sa luam cele mai bune decizii astazi. - Lucy Siegle, scriitoare si jurnalista britanica pe probleme de mediu
  • Autor: Anna Turns
  • Editura NICULESCU
  • ISBN: 9786063808012
  • Număr pagini: 288
  • Limba: romana
  • Format disponibil: paperback
  • Dimensiune: 130 x 200
  • Anul: 2022

Etichete: Scapa de tot ce este toxic, Anna Turns, Editura Niculescu, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.