Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
TAROT. O viziune filozofică și terapeutică a Tarotului de Marsilia

TAROT. O viziune filozofică și terapeutică a Tarotului de Marsilia

Georges Colleuil
  • 5990 lei
În stoc

Wishlist

Autorul, Georges Colleuil, pasionat de științele care au omul în centrul preocupărilor, este totodată un specialist în limbajul semnelor și al simbo- lurilor. În 1983, creează Referențialul Arhetipurilor Personale, pe care îl aplică și îl predă și astăzi.


În volumul de față, autorul ne invită să redescoperim un limbaj uitat, plecând de la descifrarea simbolurilor Tarotului de Marsilia și ne propune o lectură simplă a acestora la nivel psihologic și spiritual. Călătoria este una amețitoare. Fiecare carte oferă prilejul unei perspective aparte asupra lumii, a unei reflecții metafizice, a unei deschideri spirituale. Fiecare oprire asupra unei imagini este o observare a propriei persoane, o vrajă poetică și filozofică.


Georges Colleuil ne prezintă Tarotul de Marsilia ca pe o „fotografie” simbolică a forțelor contradictorii cu care omul se confruntă și Referențialul Arhetipurilor Personale ca pe un instrument terapeutic de identificare și soluționare a acestor conflicte.


În partea a doua a lucrării, cititorul învață să elaboreze un Referențial al Arhetipurilor Personale, urmând pas cu pas o metodă simplă și exactă. Autorul ilustrează această metodă practică prin numeroase exemple.


Volumul de față este o reflecție asupra speranței pe care o hrănim fiecare dintre noi în legătură cu potențialul creator al omului, cu capacitatea de a ne controla propriul destin și de a ne transforma propria condiție.


În această ediție, Georges Colleuil continuă să aprofundeze interpretarea pe care o dă simbolurilor din Tarotul de Marsilia din punct de vedere umanist, mitologic, filozofic și psihanalitic. El ne prezintă în amănunt Referențialele unor personalități, printre care Gandhi, Bob Marley, Jean Paul Sarte și Simone de Beauvoir.


Traducere: Marilena Dumitrescu


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, TAROT, O viziune filozofică și terapeutică a Tarotului de Marsilia, Georges Colleuil, Editura Niculescu

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.