Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Lumi antice. O istorie globală a antichității. Michael Scott

Lumi antice. O istorie globală a antichității. Michael Scott

Michael Scott
  • 8000 lei
Stoc epuizat

Wishlist

Acum 2 500 de ani, civilizatiile acestei lumi au intrat intr-o noua era revolutionara care a dus la inlocuirea vechii ordini si a pus bazele lumii noastre de azi. In fata marilor transformari sociale de pe trei continente, au aparut noi forme, radical diferite, de guvernare, s-au dus razboaie grele pentru comert, religie si ideologie, noi credinte au fost folosite drept liant pentru a unifica mari imperii. Istoria Romei si a Chinei, a Greciei si a Indiei - povestea lui Constantin si a lui Confucius, a lui Qin Shi Huangdi si a lui Hannibal - sunt incidente interconectate in mijlocul unei drame mai cuprinzatoare.

 

In Lumi antice, istoricul Michael Scott ne prezinta o naratiune uluitoare despre aceasta epoca unica in civilizatia umana, aratandu-ne cum au raspuns societati diferite la presiuni similare si cum s-au influentat una pe alta: prin cuceriri si convertiri, prin comert cu oameni, bunuri si idei. O reinventare ambitioasa a celor mai mari istorii ale omenirii, Lumi antice dezvaluie noi adevaruri despre mostenirea noastra umana comuna.

 

Impresionant. - The Times

 

Aceasta carte plina de spirit aduce la viata unele dintre cele mai importante momente din istoria antica, momente care au modelat nu doar politica si cultura vremurilor de mult apuse, ci si institutiile, ideile si fanteziile timpului nostru. - Yuval Noah Harari

 

Un studiu impecabil si plin de autoritate al lumii intre 500 i.Hr. si 300 d.Hr. - The Guardian


Un volum indraznet si inovativ care pune sub semnul intrebarii idei cunoscute despre lumea Antichitatii. - Peter Frankopan


Etichete: Alexandria Librării, Lumi antice. O istorie globală a antichității. Michael Scott, Editura Litera

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.