Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Sinagoga țiganilor

Sinagoga țiganilor

Ben Pastor
  • 6900 lei
În stoc

Wishlist
August 1942 - martie 1943. Martin von Bora, ofiter al Abwehrului, spirit aristocratic de artist inchis in uniforma Wehrmachtului, om corect, dominat de simtul onoarei, fortat de un juramant de credinta, se afla pe frontul de la Stalingrad. Primeste ordin de la comandantul suprem, generalul Paulus, sa investigheze, in calitate de agent de contrainformatii, disparitia in stepa (accident, omor?) a sotilor romani Nicolae Tincu si Bianca Costin. Evenimentele par sa decurga ciudat din toate punctele de vedere, mai ales intr-un astfel de moment pentru Germania, iar suspiciunile se aduna curand, cand Bora descopera ca cei doi romani nu sunt numai niste cetateni banali, ci oameni de stiinta ce au colaborat cu Enrico Fermi si Ettore Majorana. In haosul infernal al asediului Stalingradului, ancheta se prelungeste luni de zile. Bora gaseste ajutor, si poate apropiere umana, din partea unui maior italian, Amerigo Galvani. Razboiul, interesele private, spionajul aliatilor si dusmanilor par sa se confunde, inecate intr-un teatru al ferocitatii care ii apare lui Martin mai catastrofal si mai revelator pe zi ce trece. 

Ben Pastor reuseste cu acuratete sa puna pe hartie starile de spirit ale comandantilor si grimasele lunetistilor din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, traite dintr-un alt punct de vedere, extrem de solitar.

Etichete: Sinagoga tiganilor, Ben Pastor, Editura Lebada Neagra, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.