Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cimitirul din Veneția

Cimitirul din Veneția

Matteo Strukul
  • 4200 lei
În stoc

Wishlist

Cu romanul Cimitirul din Venetia, Matteo Strukul deschide o noua saga istorica avand in centru o figura proeminenta: Giovanni Antonio Canal, cunoscut sub numele de Canaletto, pictorul splendorii venetiene.

 
Venetia, iarna anului 1725. Epidemia de variola indoliaza Serenissima, iar o tanara aristocrata este gasita moarta printre sloiuri, cu inima smulsa din piept, in Rio dei Mendicanti, intr-unul dintre cele mai sarace cartiere. Canaletto, devotat cu totul artei sale si Republicii, ajunge astfel in atentia temutului Inchizitor Rosu: de ce a pictat tocmai neobisnuita veduta ce surprinde zona aceea populara, in frumusetea ei umila? Pictorul pricepe ca e in pericol, dar un ajutor nesperat survine din partea dogelui, preocupat si el de aceeasi pictura, mai precis de un anume personaj al ei: confirmarea identitatii acestuia e in interesul statului, iar lui Canaletto i se incredinteaza misiunea sa il urmareasca si sa afle detaliile tenebroasei indeletniciri care il poarta pe necunoscut prin locuri indoielnice. Investigatia - care intai il sperie, apoi il captiveaza -  il conduce in saloane aparent sofisticate, cu figuri ambigue si ritualuri bizare. Ce secrete ascund somptuoasele palatele venetiene? Ce adevaruri ar fi mai bine sa ramana pecetluite?

Traducere din limba italiana de Oana Salisteanu.

Etichete: Cimitirul din Venetia, Matteo Strukul, Editura Humanitas, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Giacomo Casanova. Sonata inimilor frânte
Dante. Enigma

Dante. Enigma

Matteo Strukul


3700 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.