Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Lumini și umbre. Gheorghe Falca

Lumini și umbre. Gheorghe Falca

Gheorghe Falcă
  • 4500 lei
În stoc

Wishlist

Alternanta lumina–umbra este un proces inevitabil. Ne dorim cu totii sa avem parte doar de lucruri bune, de fericire, de bunastare, sa emanam energie pozitiva. Dar viata este alcatuita si din bune, si din rele, iar lumina fara umbra nu exista. Ar fi ca un tablou neterminat, ca o pictura searbada, care nu respira, care este moarta. Nu putem experimenta bucuria si fericirea in mod constant, la fel cum nu putem evita complet tristetea sau dificultatile. Aceasta alternanta face parte din conditia umana si ne ofera oportunitatea de a creste, de a ne dezvolta si de a intelege mai bine lumea inconjuratoare si pe noi insine.


Atunci cand trecem prin perioade de umbra, putem sa invatam sa acceptam si sa ne gestionam emotiile negative, sa cautam sprijin in familie, prieteni sau profesionisti si sa invatam din experienta. In cele din urma, aceste momente ne pot face mai puternici si mai intelepti. Si este valabil atat pentru noi, ca indivizi, cat si pentru tara, pentru adoptarea unor decizii constructive, care sa contribuie la un viitor prosper pentru generatiile care urmeaza. „O generatie planteaza copacii si o alta va ajunge sa se bucure de umbra“. Sa nu ne descurajam, sa ne implicam, sa muncim, pentru ca putem si dorim sa facem Romania bine!


Etichete: Alexandria Librării, Lumini și umbre. Gheorghe Falca, Editura Curtea Veche

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Curajul de a prinde o stea căzătoare

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.