Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cavalerul

Cavalerul

Gene Rodman Wolfe
  • 38,00 lei
În stoc

Wishlist

Vei apune înainte să răsari și vei răsări înainte să apui.

Răpit de Aelfi, un adolescent american este aruncat în una dintre cele șapte lumi ale unui univers fantastic în care primește o nouă identitate, o nouă viață marcată de dorința de a deveni cavaler. Dar pentru aceasta, el trebuie să găsească sabia ce i-a fost promisă: o armă legendară, păzită de mult-temutul dragon.

Un cavaler e un om care trăiește onorabil și moare onorabil pentru că prețuiește asta mai mult decât propria viață. Dacă onoarea îi cere să lupte, va lupta. Nu-și numără adversarii și nici nu le măsoară puterea, pentru că lucrurile astea nu contează.

„Mi-a luat doar o pagină și un sfert ca să mă cufund pe deplin în lumea pe care Wolfe o creează în Cavalerul. Odată ajuns, cred că îmi voi petrece aici tot restul vieții.” (Steven Brust)

„Gene Wolfe este cel mai inteligent, mai subtil și mai periculos scriitor în viață, al genului și nu numai. Dacă nu citiți această carte, veți rata ceva cu adevărat important și minunat, iar toți cei cool vor râde de voi.” (Neil Gaiman)

„Gene Wolfe nu face doar să povestească, el își impregnează opera cu o complexitate și o densitate care îl plasează printre cei mai importanți scriitori americani ai timpului nostru...” (The Washington Post)

„Noul roman al lui Wolfe – prima parte a unei epopei vaste – este o dovadă a faptului că nimeni nu ajunge să fie numit mare scriitor fără să fie mai întâi un mare povestitor... Aceasta este o reușită care-ți taie răsuflarea.” (Publishers Weekly)

„Cavalerul se încadrează între cele mai plăcute și mai accesibile cărți ale lui Wolfe și îl lasă pe cititor dornic să citească și celălalt volum.” (San Francisco Chronicle)

„Prin Cavalerul și urmarea sa Vrăjitorul… Wolfe își îndreaptă fantezia într-o direcție nouă, care ar trebui să atragă un public mai mare. Cavalerul este un succes.” (Rocky Mountain News)


Etichete: Alexandria Librării, Cavalerul, Gene Rodman Wolfe, Editura Paladin, Fantasy Masters

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.