Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.

CONCURS! Citești, Iubești, Trăiești!


Hai în oricare librărie Alexandria din țară și fă-ți o fotografie împreună cu cartea care ilustrează pentru tine cea mai frumoasă poveste de dragoste. Publică fotografia pe pagina de facebook Alexandria Librării (în secțiunea Comentarii la imaginea concursului) împreună cu un scurt fragment din carte!

Poți câștiga un pachet de 3 cărți! Va fi premiat concurentul care adună cele mai multe aprecieri la fotografia postată pe pagina Alexandria Librării. Distribuie pe contul tău concursul pentru a aduna cât mai multe like-uri. 

Campania este valabilă în intervalul 18-27 februarie 2019 (ora 20.00). Validarea și anunțarea câștigătorilor se va face pe 1 martie 2019. Succes!

SUNT DESCALIFICAȚI AUTOMAT participanții care încearcă să folosească roboți sau conturi false de Facebook pentru a aduna like-uri la postarea lor, cei care au folosit fotografii luate de pe Internet și nu fotografii făcute de ei înșiși într-o librărie Alexandria, cei care nu au respectat toate condițiile prezentului Concurs.

Update: Dragi iubitori ai cărții, câștigătoarea concursului „Citești, Iubești, Trăiești!” este Andreea Daniela Androne (Andreea AD), din Călimănești (Vâlcea). La data încheierii concursului, Andreea avea 312 voturi la fotografia postată în cadrul concursului. Ea este fericita câștigătoare a unui pachet de 3 cărți.
Felicitări câștigătoarei și tuturor celor care au participat! O primăvară frumoasă, vă invităm să urmăriți în continuare pagina Alexandria Librării

Tags: CONCURS! Citești, Iubești,

CONCURS! Citești, Iubești, Trăiești!

Vă recomandăm


Propaganda. Ediția a II-a

Propaganda. Ediția a II-a

Edward L. Bernays


4290 lei

Portretul unui Gând

Portretul unui Gând

Ovidiu Scridon


2500 lei

Tu ce-ai făcut astăzi?

Tu ce-ai făcut astăzi?

Ovidiu Scridon


2990 lei

Înger şi sau Demon

Înger şi sau Demon

Carmen Agoutin


1900 lei

Războiul civil rece

Războiul civil rece

Jean-Michel Vernochet


3490 lei

Până unde are oxigen dragostea

Până unde are oxigen dragostea

Alexandru Petria


2490 lei