Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
  • Exerciții de dicție pentru inimi bâl-bă-i-te

Exerciții de dicție pentru inimi bâl-bă-i-te

Vladimir Drăghia
  • 38,00 lei

Wishlist

Și mie, și ție ni se mai bâlbâie inima din când în când. Mai ales atunci când iu-b-b-b-im, când gravitația mea este racordată la rețeaua ta de stări de spirit. Sau când chicotește în mine gândul la ține. Dar cum noi doi suntem singurii vorbitori de limba noastră, ceva-ceva tot trebuie făcut că să ne înțelegem, nu-i așa? Câteva idei: se ia mășînăria de identificat forme în nori și se unge până la ultima roată zimțată. Apoi se deschide manualul de întrebuințare a iubitei și se inghemotoceste la piept eeexact cum scrie acolo. Când a făcut un mic „clic“, semn de potriveală, se poate trece mai departe: adică la polen turnat în urechi sub formă de șoapte. Din când în când, se scoate la iveală copilul din mine sau din ține și se gâdilă până ne spune din nou adevărul. Pe silabe jucăușe, cu rime legănate și carliontate. Iar dacă b-b-b-albaiala persistă, în loc de logopedie, se tratează cu irizari de poezie. Administrate oricum, oricând, oriunde – numai la ore fixe, nu.

Vladimir Drăghia s-a născut în 1986 la Galați și a fost cândva înotător de performanță, multiplu campion național și medaliat cu aur în 2000 în Turcia, la Istanbul. Din lotul olimpic de natație a făcut parte șapte ani, însă printre cuvinte încă mai înoată, fiindcă poet a fost dintotdeauna. A mai lansat la apă volumul Dragoste n-are plural, în 2014 – o cărticică de 21 de grame, exact cât sufletul.

Odată cu rolul primit în serialul Vocea inimii, a plonjat și în carieră de actor, în producții precum Detectiv-X, Narcisa Sălbatică și Mondenii. A avut apariții în emisiunile Serviți, va rog!, Cireașa de pe tort, Totul e permis, Splash! Vedete la apă (concurs pe care l-a și câștigat), Șerifi de România (și pe acesta l-a câștigat), Dansează printre stele (aici a ieșit primul din competiție. Cum era să șție să și danseze?), Fermă vedetelor și Sunt celebru, scoate-mă de aici! De-a lungul timpului și-a dorit să le facă bine celor din jur, așa că s-a implicat în mai multe campanii umanitare și sociale alături de organizațiile Ronald McDonald, Mai Mult Verde, Hope and Homes for Children, Maia | Centru medical pentru copii și Fundația Progres prin Educație. Cam tot într-acolo s-a îndreptat și premiul de la Exatlon România din 2018, așa că micuții îngrijiți de MagiCAMP au avut un motiv în plus să se bucure că vedetă lor preferată a câștigat concursul din Republica Dominicană.Etichete: Alexandria Librării, Exerciții de dicție pentru inimi bâl-bă-i-te, Vladimir Drăghia, Editura Curtea Veche

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun

Alexandria îți recomandă


Învățăturile unui profesor către studenții săi

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.