Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
  • Trezirea leilor

Trezirea leilor

Ayelet Gundar-Goshen
  • 39,99 lei

Wishlist

Într-o noapte, după o garda lungă, neurochirurgul Eitan Green lovește cu mașină un african și, panicat, fuge de la locul accidentului. A două zi, viață se schimbă: medicul trebuie să plătească pentru fapta lui. Și nu oricum.

Mai multe dileme amenință să distrugă echilibrul fragil dintr-o lume a dezechilibrului și a violenței. Mai multe vieți riscă să se spulbere. Mai multe suflete așteaptă sfârșitul unui coșmar.

Responsabilitate? Lașitate? Vină? Eroism? Altruism? Empatie? Ce sunt toate acestea după ce o Întâmplare absurdă ajunge să domine un destin ce scapă de sub control? Iată câteva dintre Întrebările ce-și caută răspunsuri În „Trezirea leilor”, roman al căutărilor și al tensiunilor și meditație despre o societate imorală.

„Gundar-Goshen știe foarte bine să dea adâncime emoțională unei intrigi de thriller, cu răsturnări de situație și accent pe vinovatiile, dorințele și secretele personajelor.” (New York Times)Etichete: Alexandria Librării, Trezirea leilor, Ayelet Gundar-Goshen, Editura Nemira, Babel

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!