Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
  • Drumurile mătăsii. O altfel de istorie a lumii

Drumurile mătăsii. O altfel de istorie a lumii

Peter Frankopan
  • 89,00 lei

Wishlist

Copile, pornește într-o aventură spre Orient și descoperă o istorie a lumii uimitor de originală!

Peter Frankopan, celebru autor și istoric, analizează legăturile care au luat naștere între popoare, comerț, epidemii, religie, aventură, știință și tehnologie în această carte extraordinară despre cum Orientul s-a unit cu Occidentul pornind de la o călătorie remarcabilă – călătoria de-a lungul Drumurilor Mătăsii.

De la Codul lui Hammurabi și mărețul Imperiu Persan, la hunii cei cumpliți, ascensiunea Europei, cele două războaie mondiale și politica actuală, Drumurile Mătăsii străbat vremurile și istoria, împletind firele care leagă diferite popoare, imperii și continente într-o fascinantă istorie a lumii.

Adunând povești despre fiecare aspect al societății, călătoria fabuloasă în care ne invită Frankopan, inspirată din triumful său literar Drumurile Mătăsii și magistral ilustrată de Neil Packer, este o istorie a lumii care nu poate lipsi din biblioteca niciunui copil.


Etichete: Alexandria Librării, Drumurile mătăsii, O altfel de istorie a lumii, Peter Frankopan, Editura Pandora M, Literati

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!