Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.

Lansare de carte “Tu ce-ai făcut astăzi“, Ovidiu Scridon


Alexandria Librării şi Alexandria Publishing House organizează în perioada 7-10 februarie 2018 un turneu de promovare a titlurilor Tu ce-ai făcut astăzi și Portretul unui gând, autor Ovidiu Scridon. În cadrul evenimentelor de lansare, autorul va oferi celor prezenți și un microrecital acustic de muzică folk.

Program:

Miercuri, 7 februarie, ora 11.00 - Casa de Cultură Siret

Joi, 8 februarie, ora 12.00 la Galeriile de artă Rădăuți

Vineri, 9 februarie, ora 16.00 la Alexandria Librării din Shopping City Suceava

Sâmbătă, 10 februarie, ora 14.00 la librăria Alexandria din Uvertura Mall Botoșani

Născut pe 06 octombrie 19 ... şi ceva, în oraşul Tîrnăveni din judeţul Mureş. Fascinat de mic de manifestările Cenaclului Flăcara, motiv pentru care este atras de chitară încă din vremea în care învaţă să scrie şi să citească.

După absolvirea liceului din Cluj-Napoca, este militar în termen într-o unitate de paraşutişti prezentă în primele linii ale evenimentelor din 1989, din capitală. În 1993 devine student al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, loc în care de-altfel debutează în cadrul manifestărilor cultural artistice studenţeşti; festivale, cenacluri, baluri, tabere, etc. În 1996 una din piesele lui este declarată oficial Imnul studenţilor din România. În toţi aceşti ani scrie versuri, compune muzică şi pentru o scurtă perioadă de timp este membru al Cenaclului Totuşi Iubirea.

În 1996 face primele înregistrări în studiol B`inişor al lui Valeriu Sterian şi editează albumul “Într-o zi...”, album ce se bucură de-un succes neaşteptat.

În perioada 1994-1998 este extrem de activ, fiind prezent atât în majoritatea spectacolelor studenţeşti din capitală şi din celelalte centre universitare cât şi în majoritatea concursurilor şi-a festivalurilor de folk. După absolvirea facultăţii devine coordonatorul de antenă al postului Radio Total, moment în care priorităţile urmează o altă cale, mai puţin cea a muzicii folk.

După cinci ani petrecuţi în Radio Total, urmează alţii aproape trei în grupul MediaPro iar intre noiembrie 2006 si iunie 2011 a fost Coordonatorul Traffic-ului de publicitate al grupului de presă Realitatea-Caţavencu. Este absolvent al unui master de Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative “David Ogilvy” din Bucureşti şi al unui master de Management în cadrul Universităţii Penn State din State Colege, Pennsylvania, USA.

Mulţumită internetului, a promovării pieselor sale în cadrul grupurilor montane şi-n diverse alte medii, anii 1993-1998, de vârf, din punct de vedere componistic şi concertistic, au fost de fapt ani de investiţii. Chiar cu o absenţă considerabilă, Ovidiu Scridon este un nume cunoscut printre iubitorii muzicii folk şi nu numai.

Cărți publicate:

Portretul unui Gând, Alexandria Publishing House, 2015

Tu ce-ai făcut astăzi, Alexandria Publishing House, 2017Tags: Lansare de carte, Tu ce-ai făcut astăzi, Ovidiu Scridon, Alexandria Publishing House, Portretul unui gând,

Lansare de carte “Tu ce-ai făcut astăzi“, Ovidiu Scridon

Vă recomandăm


Portretul unui Gând

Portretul unui Gând

Ovidiu Scridon


2500 lei

Tu ce-ai făcut astăzi?

Tu ce-ai făcut astăzi?

Ovidiu Scridon


2990 lei