Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.

Alexandria Librării din Buzău s-a mutat în casă nouă!


Alexandria Librării din Buzău s-a mutat în casă nouă!

 

Un nou anotimp, o nouă imagine pentru Alexandria Librării din Buzău:  începând de joi, 5 decembrie 2019, ora 12.00, ne puteți găsi în strada Ostrovului numărul 1(6), în clădirea Romtelecom (fosta Poștă).

Noul spațiu este mai generos în ceea ce privește compartimentarea diferitelor zone de interes din librărie, este mai primitor și în același timp dinamic, pentru a oferi tuturor celor care ne calcă pragul un mix funcțional și operațional între open space și amenajarea rafturilor, mai ales pentru a pune în evidență segmentul carte.

Și pentru ca bucuria revederii să fie și mai mare, v-am pregătit numeroase surprize și pentru cei mici, și pentru cei mari!

În ziua deschiderii, începând cu orele 12.00, v-am pregătit un maraton de caricaturi și portrete gratuite! L-am provocat pe talentatul artist plastic Ovidiu Ambrozie Bortă BOA la un adevărat maraton caricaturistic. Artistul vă așteaptă în librărie să aștearnă zâmbete cu buze, în creion, pe colile de hârtie. Desenele (caricaturi sau portrete, după placul “mușteriilor”) vor fi dăruite gratuit „protagoniştilor”. 

Pentru părinții și bunicii care au început deja goana după cadoul perfect, am pregătit cea mai specială ofertă a iernii: toate jucăriile, dar absolut toate jucăriile sunt la jumătate de preț! EXCLUSIV în Alexandria Librării.

Mai mult, împătimiții de carte se vor bucura să afle că sute de titluri de la cele mai importante edituri sunt la reducere sau beneficiază de promoția 2+1 gratuit. Nu-i așa că de-abia aștepți să te reîntorci printre rafturile pline cu cărți?

Vă așteptăm în noul spațiu, unde vom continua să organizăm lansări de carte, muzică, dezbateri, mese rotunde, cu aceeași însuflețire și căldură ca și până acum. Conceptul Alexandria Librării este original prin oferta variată de carte, prin atmosfera deosebită şi layout-ul modern al librăriilor, prin organizarea de evenimente care susţin adevărata cultură și elită românească.

Programul de funcționare în noul spațiu va fi următorul: de luni până vineri de la ora 08.00 până la ora 20.00, sâmbăta de la ora 09.00 până la 17.00, iar duminica vă stăm la dispoziție de la ora 10.00 până la ora 14.00.

Date de contact:

Alexandria Librării Buzău

Strada Ostrovului nr. 1 (6), Buzău

Telefon: 0238439125

Fax: 0238439125

 

Alexandria Librării este una dintre cele mai importante rețele de librării din țară. Apărută în urmă cu 6 decenii ca ”Centrul de librării”, compania deține în acest moment 28 de magazine specializate în 11 județe din România: Suceava (punctul de plecare și centrul de management), Bacău, Botoşani, Iași, Vrancea, Buzău, Vâlcea, Sibiu, Arad, Neamț, Bistrița-Năsăud și, din iunie 2018, se adaugă și județul Galați, suprafața totală de vânzare fiind de peste 11.000 mp.

Brandul ”Alexandria Librării” și actuala identitate vizuală au luat naștere în anul 2004. Numele amintește de Marea Bibliotecă din Alexandria. Sloganul Alexandria Librării: ”Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu” a devenit laitmotivul acțiunilor noastre.

Alexandria Librării crede în misiunea sa, crede cu putere în rolul pe care îl ocupă lectura în dezvoltarea individuală dar și a societății în ansamblu. Suntem o echipă tânără, dinamică, cu viziune. Proiectul ”Alexandria Librării” este un proiect realizat în timp, cu pași mărunți dar chibzuiți, aflat în continuă expansiune."

Tags: Alexandria Librării, Buzău, daca nu citesti la timp, promotii carti,

Alexandria Librării din Buzău s-a mutat în casă nouă!