Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.

Sinestezii. Maraton cultural


Alexandria Librării și Galeria de Artă Serfioti te invită să te bucuri de parfumul, liniile, formele și culorile mult-așteptatei primăveri în cadrul seriei de evenimente reunite sub numele ”Sinestezii. Maraton cultural”. 

Maratoniștii” însetați de cultură sunt așteptați vineri, 15 martie 2019,  la Librăria Alexandria din Strada Domnească nr. 52, unde, începând cu ora 14.00, timp de câteva ore, trei corifei în ale desenului zâmbăreț vor susține o sesiune de portrete și caricaturi gratuite: Marian Avramescu, Radu Iațcu și Teodor Vișan sunt nerăbdători să vă deseneze! 

Maratonul va fi presărat cu numeroase lansări de carte începând cu ora 16.00. Autorii care vă vor prezenta cele mai recente apariții editoriale și care se vor bucura să vă reîntâlnească sunt: Angela Burtea, Mihai Ganea, Gheorghe Puiu Răducan, George Tei, Iulian Filip

Pentru ora 18.00, v-am pregătit un eveniment special: vernisajul expoziției de pictură în acuarelă semnată de arhitectul și acuarelistul Mircea Corcodel. Iubitorii de pictură în acuarelă se vor bucura să afle că expoziția este cu vânzare.

Vă așteptăm cu drag!


Tags: Alexandria Librării, Sinestezii, Maraton cultural, Galați,

Sinestezii. Maraton cultural