Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.

Citește mai mult decât CITATE!


Hai în librăria Alexandria din Casa Serfioti Galați și fă-ți o fotografie împreună cu cartea ta preferată.  Postează fotografia în contul tău Facebook, etichetează Alexandria Librării Galați și apoi încărcă fotografia sub imaginea de concurs (ca și comentariu). 

Pleci acasă cu o mini-agendă #paperbackcollection, format a6 și un creion din lemn natur. Fotografia trebuie să fie disponibilă în contul participantului până la încheierea concursului.

În plus, participantul care adună cele mai multe aprecieri din partea fanilor Alexandria Librării Galați primește un pachet de cărți în valoare de 300 lei! Distribuie concursul pentru a afla și prietenii tăi! 

Campania este valabilă în intervalul 1-15 noiembrie 2018 (poți publica fotografia ta până la ora 20.00 - ora închiderii, iar voturile se pot exprima până la sfârșitul zilei). Premiile sunt în limita stocului disponibil: 300 seturi agendă cu creion. Premiile se ridică direct din librăria Alexandria Galați (Str. Domnească Nr. 52), începând cu data de 01 noiembrie 2018.

SUNT DESCALIFICAȚI AUTOMAT participanții care încearcă să folosească roboți sau conturi false de Facebook pentru a aduna like-uri la postarea lor, cei care au folosit fotografii luate de pe Internet și nu fotografii făcute de ei înșiși, cei care nu au respectat toate condițiile prezentului Concurs.

Tags: Alexandria Librării, Galați,

Citește mai mult decât CITATE!