Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
  • Plante medicinale de la A la Z

Plante medicinale de la A la Z

Ursula Stănescu Monica Hăncianu Oana Cioancă Ana Clara Aprotosoaie Anca Miron
  • 59,95 lei

Wishlist

Volumul cuprinde monografiile plantelor indigene şi ale plantelor exotice cel mai frecvent utilizate în fitoterapie. Cititorul interesat de calităţile terapeutice ale plantelor va găsi aici, pe lîngă denumirile lor ştiinţifice şi cele populare, informaţii esenţiale despre aria de răspîndire, utilizările tradiţionale, principiile active, indicaţiile terapeutice, eventualele efecte toxice şi interacţiuni medicamentoase. Este de asemenea descris modul de utilizare modernă a plantelor medicinale: pe de o parte, folosirea acestora în mediul casnic, iar pe de alta, suplimentele alimentare şi/sau medicamentele ce conţin principiile lor active. Plante medicinale de la A la Z se adresează atît medicilor şi farmaciştilor, cît şi tuturor celor interesaţi de posibilităţile de tratament pe care le oferă fitoterapia.


Etichete: Alexandria Librării, Plante medicinale de la A la Z, Ursula Stănescu, Monica Hăncianu, Oana Cioancă, Ana Clara Aprotosoaie, Anca Miron, Editura Polirom, Hexagon

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.