Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Stilou Botanica - Purple Orchid CT
Stilou Botanica - Purple Orchid CT
Stilou Botanica - Purple Orchid CT
Stilou Botanica - Purple Orchid CT

Stilou Botanica - Purple Orchid CT

CROSS Pen
  • 421,00 lei (-50%)
  • 210,50 lei
În stoc

Wishlist

Cross crează o colecție exclusivă pentru descendențele Evei, pentru cele care în majoritatea cazurilor îmbină sensibilitatea cu frumusețea și care, mai în glumă, mai în serios au descoperit cum să se joace cu bărbații. Botanică este o declarație frumoasă făcută tuturor celor care prin voință divină dețîn actul creației și se numesc simplu femei. Aidoma lor, aceste instrumente de scris sunt elegante, capricioase, îndrăznețe și pline de originalitate, scot în evidență contrastele și profunzimea, urmează linia curgătoare a naturii și nu în ultimul rând impresionează prin unicitate. Botanică este concepută în primul rând pentru a fi observată, pentru a captivă, pentru a ieși în evidență încă de la primul contact vizual. Modelele florale ce acoperă corpul "scriitorului" sunt inspirate din decorațiile florale luxuriante utilizate în picturile cu hena. Este folosită o tehnică a contrastelor ce suprapune pe fundaluri deschise generate de lacuri sidefii de fildeș cu accente argintii, straturi de texturi florale în culori puternice vivide ce creează într-un final o imagine plină de elemente de profunzime și dinamism. Botanică este gândită că un accesoriu pentru doamne și domnișoare care să se poată asorta atât cu vestimentația, cât și cu machiajul acestora. Surprindeți sexul frumos cu un astfel de cadou încercând să păreți predictibili și anticipabili vis a vis de modă în general, vis a vis de cultură "cool chic fashion" în particular.

Capac din alamă lăcuit cu multiple straturi de lac verde lucios având încrustații placate cu aur de 23k și modele inspirate din decorațiile florale luxuriante. Capacul se închide prin apăsare.

Corp din alamă lăcuit cu multiple straturi de lac verde lucios având încrustații placate cu aur de 23k și modele inspirate din decorațiile florale luxuriante.

Penița din oțel inoxidabil placată cu aur de 23k având în vârf pastilă de iridiu. Stiloul funcționează atât cu cartușe, cât și cu convertor.

Accesorii din alamă placate cu aur de 23k cu grosime de 1,2µ (heavy gold). Clipul este din oțel inoxidabil tip arc placat cu aur de 23k cu grosime de 1,2µ (heavy gold).

Grip din alamă cizelat cu model liniar lăcuit cu multiple straturi de lac negru lucios.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


-50%
Stilou Botanica - Green Daylily GT

Stilou Botanica - Green Daylily GT

CROSS Pen

445,00 lei (-50%)
222,50 lei

-50%
Stilou Honour 38 - Smoke Grey CT

Stilou Honour 38 - Smoke Grey CT

Scrikss

144,00 lei (-50%)
72,00 lei

-50%
Stilou Calais - Satin Chrome CT

Stilou Calais - Satin Chrome CT

CROSS Pen

193,00 lei (-50%)
96,50 lei

-50%
Stilou Prelude - Cobalt Blue Lacquer GT

Stilou Prelude - Cobalt Blue Lacquer GT

Sheaffer

359,00 lei (-50%)
179,50 lei

-50%
Stilou Sheaffer 100 - Translucent Blue & Brushed Chrome NT
-50%
Stilou VFM - Excessive Red NT

Stilou VFM - Excessive Red NT

Sheaffer

65,00 lei (-50%)
32,50 lei

Noutăți


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Livrare rapidă
Livrare în 24h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.