Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Zece ani

Zece ani

Ioan Mateiciuc
  • 30,00 lei
in stoc

Wishlist

La o trecere în revista superficială a numelor înscrise în această antologie, un lector mai puțin atent sau mai hâtru s-ar întreba ce au în comun indivizi ce vin din zone atât de diferite ale expresiei artistice. Unii dintre ei sunt muzicieni consacrați, alții - poeți cu reputație deja stabilită în ierarhia literară românească, unii au meserii din cele mai neobișnuite, alții sunt tineri ce abia au depășit zona debutului literar.

După ce trecem de aceste scrupule de clasificare, remarcăm că toți cei 29 de poeți au în comun, pe lângă evidenta dragoste pentru expresia poetică, participarea la Festivalul Folkever, ajuns la a zecea ediție, care își propune să conserve și să sporească patrimoniul cultural din zona istorică Bucovina, pentru care poezia, artele vizuale, teatrul, muzica fac parte dintre principalii promotori culturali în rândurile tineretului activ.


Etichete: Alexandria Librării, Zece ani, Ioan Mateiciuc, Alexandria Publishing House

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.