Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Învăț să citesc! Nivelul 1 - Cele 11 lebede

Învăț să citesc! Nivelul 1 - Cele 11 lebede

Hans Christian Andersen
  • 6,90 lei
În stoc

Wishlist

Colecția Editurii Gama este special concepută pentru a le dezvoltă copiilor gustul pentru lectură, prin selecția celor mai frumoase și mai apreciate povești. Colecția e structurată pe 3 niveluri corespunzătoare stadiului la care se află copilul în domeniul lecturii.

Nivelul 1 este gândit pentru micii cititori începători, care abia încep să citească fluent. Textul este adaptat gradului de înțelegere al micilor cititori: propozițîi scurte ușor de citit datorită dimensiunilor mari ale literelor, cuvinte cunoscute și ilustrații plasate deasupra cuvintelor, pentru a-i ajută să decodifice rapid termenii și să capete fluentă. Ilustrații mari, frumos colorate completează firul narativ, captivandu-i pe cei mici.

În această cărticică copiii vor descoperi povestea fetei de împărat și a fraților ei, care au fost blestemați de mama vitregă și au fost transformați în lebede. Trecând prin mari greutăți și primejdii, prințesă reușește să îi salveze de blestem.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Învăț să citesc, Nivelul 1, Cele 11 lebede, Hans Christian Andersen, Editura Gama, Reducere, Carte, Autor, Online, Roman, Beletristică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Crăiasa Zăpezilor - Planșe

Crăiasa Zăpezilor - Planșe

Hans Christian Andersen


14,40 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.