Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Proprietăreasa

Proprietăreasa

Valerio Varesi
  • 33,00 lei
În stoc

Wishlist

O nouă anchetă a comisarului Soneri


Cu puține zile înaintea Sărbătorilor, în timp ce Parma e cuprinsă de ceață și de frenezia cumpărăturilor, Ghitta Tagliavini dispare în chip misterios. Bătrâna e proprietăreasa unei pensiuni unde comisarul Soneri și mulți alții și-au făcut veacul pe vremea studenției. Dar clădirea ascunde și tainele mai-marilor din prezent…


Ancheta îl conduce pe Soneri printr-un oraș pe care nu-l mai recunoaște, purtându-l înapoi în timp, într-un trecut dureros al conflictelor violente dintre comuniști și fasciști. Conflicte care, se dovedește, au ramificații mult mai profunde și insidioase decât s-ar fi așteptat. Puțin câte puțin, iluziile se risipesc, rănile se deschid la loc, trecutul își pierde din frumusețea de odinioară, dezvăluind o realitate tulburătoare. O realitate în care a fost implicată și Ada, fosta soție a lui Soneri, și în care moartea unei bătrâne e doar vârful aisbergului.


Receptare critică

„Un povestitor excepțional.”


Barry Forshaw, Independent


„Dintr-o dată, ancheta devine o călătorie înăuntrul său. Temerile lui ajung să se materializeze în forma cea mai cumplită, cea a tristului adevăr. Omul, care nu mai e comisar, nu va putea evita realitatea aceasta care, treptat, va ajunge să-l înghită. Valerio Varesi lovește din nou.”


SoloLibri.net


„O lectură excelentă, bine dozată și inteligent concepută.”


Annie Cunningham, Sunday Independent


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Proprietăreasa, Valerio Varesi, Editura Crime Scene

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.