Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Am învins cancerul. Un plan cuprinzător pentru vindecare pe cale naturală

Am învins cancerul. Un plan cuprinzător pentru vindecare pe cale naturală

Chris Wark
  • 40,00 lei
În stoc

Wishlist

Scopul acestei cărți este de a vă explica metodele pe care eu și multe alte persoane le-am folosit cu succes pentru a ne vindeca.

Există o concepție greșită cum că aceia care fac parte din comunitățile care aplică tratamente naturiste ar fi împotriva științei, iar acest lucru este eronat. Eu iubesc ştiinţa. Sunt foarte entuziasmat cu privire la cercetările științifice, în special cele din domeniul nutriției, și voi aduce ca argumente multe informații din lucrări științifice.

Doresc să vă împărtășesc ceea ce am învățat despre puterea unui regim alimentar adecvat și cât de necesară este transformarea stilului de viață în tratarea acestei boli, și totodată să vă pun în gardă cu privire la capcanele din industria tratării cancerului.

Am compilat cele mai importante informații din experiența mea și din cei 14 ani de cercetare independentă. O mare parte dintre aceste informații este ignorată sau chiar respinsă de către medicina convențională, în ciuda unui număr uriaș de volume ce cuprind validări științifice și a dovezilor empirice. După cum veți vedea, cartea este bine documentată și toate informațiile transmise pot fi supuse unor alte investigații personale.

În decembrie 2003, Chris a fost diagnosticat cu cancer la colon în stadiul IIIc. Avea o tumoare de mărimea unei mingi de golf în intestinul gros, iar cancerul se răspândise în ganglionii limfatici. Era cu două zile înainte de Crăciun și avea 26 de ani.

Oncologistul i-a zis că era „nebun”, dar după îndelungi reflecții și rugăciuni, a decis să nu urmeze chimioterapia după operație, și-a schimbat în mod radical dieta și a urmat fiecare terapie non-toxică peste care a dat. Chris este acum bine-sănătos și a decis să împărtășească cu noi experiențele sale.

  • Autor: Chris Wark
  • Editura ATMAN
  • ISBN: 978-606-8758-70-1
  • Număr pagini: 336
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2020

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Am învins cancerul, Un plan cuprinzător pentru vindecare pe cale naturală, Chris Wark, Editura Atman, Carte, Reducere, Autor, Online, Nutriție și sănătate, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Beneficiile uleiurilor esențiale

Beneficiile uleiurilor esențiale

Alexandra Hlade


45,00 lei

Frumoasă și suplă după naștere

Frumoasă și suplă după naștere

Jean-Pierre Clemenceau


23,20 lei

Enciclopedia Plantelor Medicinale Cultivate Din România
Medicină naturistă. Clinica Mayo
Atlas de nutriție

Atlas de nutriție

Acest atlas ofera o privire cuprinzatoare asupra celor mai importante chestiuni cu privire la alimen..


44,99 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.