Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.

50% reducere la gama de marochinărie Landleder


Pentru că iubim produsele de calitate, lucrate manual, vă oferim o gamă de articole deosebite, manufacturiate cu grijă şi respect pentru tine: Landleder. Aceste articole sunt fabricate din piele naturală tăbăcită vegetal, lucru care garantează produselor o durată lungă de viaţă. Colecţia LandLeder cuprinde genţi de voiaj, serviete pentru bărbaţi, genţi pentru femei, mape, genţi pentru cumpărături, rucsacuri, portofele, curele, accesorii, etc.

PROMOŢIE!

În intervalul 1-31 decembrie 2019, gama Landleder este în promoţie: îţi oferim 50% reducere faţă de prețul standard. Te aşteptăm în Alexandria Librării să testezi calitatea produselor noastre. Landleder înseamnă: calitate, tradiţie, artă, fiabilitate şi durată mare de viaţă.

Tags: Landleder, Alexandria Librării, marochinărie,

50% reducere la gama de marochinărie Landleder

Vă recomandăm


-50%
Portofel piele

Portofel piele

Mini portofel negru din piele, 2 buzunare pentru note, 2 buzunare pentru carduri,  ambalat în cutie unică.Dimensiune: 10x7,5 cm.Pentru că iubim produsele de calitate, lucrate manual, vă oferim o gamă de articole deosebite, manufacturiate cu grijă şi respect pentru tine: Landleder. Aceste articole sunt fabricate din piele naturală tăbăcită vegetal, lucru care garantează produselor o durată lungă de viaţă. Colecţia LandLeder cuprinde genţi de voiaj, serviete pentru bărbaţi, genţi pentru femei, mape, genţi pentru cumpărături, rucsacuri, portofele, curele, accesorii, etc...

34,35 lei 68,70 lei

-50%
Geantă piele neagră

Geantă piele neagră

Geantă cu 3 compartimente pentru mesagerie: compartiment interior cu fermoar, buzunar frontal cu fermoar, buzunar interior cu fermoar, organizator interior, 2 buzunare frontale cu căptușeală, curea reglabilă pentru umăr.Piele de porc de calitate superioară, rezistentă la apă și ușor de întreținut.Dimensiuni: 39x28x11 cm.Pentru că iubim produsele de calitate, lucrate manual, vă oferim o gamă de articole deosebite, manufacturiate cu grijă şi respect pentru tine: Landleder. Aceste articole sunt fabricate din piele naturală tăbăcită vegetal, lucru care garantează produselor o durată lungă de viaţă. Colecţia LandLeder cuprinde genţi de voiaj, serviete pentru bărbaţi, genţi pentru femei, mape, genţi pentru cumpărături, rucsacuri, portofele, curele, accesorii, etc...

315,45 lei 630,90 lei

-50%
Mapă Colegiu din piele

Mapă Colegiu din piele

Mapă spațioasă din piele neagră cu buzunar frontal mare, buzunarul din spate cu fermoar și  încuietoare robustă.Produsul este fabricat din piele de porc de calitate superioară, rezistentă la apă și ușor de întreținut.Dimensiuni: 37x30x7 cm.Pentru că iubim produsele de calitate, lucrate manual, vă oferim o gamă de articole deosebite, manufacturiate cu grijă şi respect pentru tine: Landleder. Aceste articole sunt fabricate din piele naturală tăbăcită vegetal, lucru care garantează produselor o durată lungă de viaţă. Colecţia LandLeder cuprinde genţi de voiaj, serviete pentru bărbaţi, genţi pentru femei, mape, genţi pentru cumpărături, rucsacuri, portofele, curele, accesorii, etc...

297,50 lei 595,00 lei

-50%
Toc din piele pentru curea

Toc din piele pentru curea

Toc elegant din piele neagră, conținând compartiment spațios pentru portofel, două buzunare frontale pentru carnețel notes și pix.Produs din piele de vacă de calitate înaltă, rezistentă la apă și ușor de întreținut.Dimensiuni: 13,5x22x4 cm.Pentru că iubim produsele de calitate, lucrate manual, vă oferim o gamă de articole deosebite, manufacturiate cu grijă şi respect pentru tine: Landleder. Aceste articole sunt fabricate din piele naturală tăbăcită vegetal, lucru care garantează produselor o durată lungă de viaţă. Colecţia LandLeder cuprinde genţi de voiaj, serviete pentru bărbaţi, genţi pentru femei, mape, genţi pentru cumpărături, rucsacuri, portofele, curele, accesorii, etc...

60,45 lei 120,90 lei

-50%
Portofel din piele cu 7 compartimente

Portofel din piele cu 7 compartimente

Portofel cu 7 compartimente, elegant, din piele de bovine, rezistent la apă și ușor de întreținut. Dimensiuni: 13,5x22x4 cm.Pentru că iubim produsele de calitate, lucrate manual, vă oferim o gamă de articole deosebite, manufacturiate cu grijă şi respect pentru tine: Landleder. Aceste articole sunt fabricate din piele naturală tăbăcită vegetal, lucru care garantează produselor o durată lungă de viaţă. Colecţia LandLeder cuprinde genţi de voiaj, serviete pentru bărbaţi, genţi pentru femei, mape, genţi pentru cumpărături, rucsacuri, portofele, curele, accesorii, etc...

119,50 lei 239,00 lei

-50%
Borsetă piele

Borsetă piele

Borsetă spațioasă, cu două fermoare, fabricată din piele de bovine, rezistentă la apă și ușor de întreținut.Dimensiuni: 27x15x12 cm. Pentru că iubim produsele de calitate, lucrate manual, vă oferim o gamă de articole deosebite, manufacturiate cu grijă şi respect pentru tine: Landleder. Aceste articole sunt fabricate din piele naturală tăbăcită vegetal, lucru care garantează produselor o durată lungă de viaţă. Colecţia LandLeder cuprinde genţi de voiaj, serviete pentru bărbaţi, genţi pentru femei, mape, genţi pentru cumpărături, rucsacuri, portofele, curele, accesorii, etc...

142,50 lei 285,00 lei

-50%
Portofel piele multifuncțional

Portofel piele multifuncțional

Portofel din piele neagră cu 7 spații pentru stocarea cardurilor, cu clapetă mare, buzunar frontal cu capsă, buzunar spate mare, sistem de blocare special.Dimensiuni: 13,5x22x4 cm.Pentru că iubim produsele de calitate, lucrate manual, vă oferim o gamă de articole deosebite, manufacturiate cu grijă şi respect pentru tine: Landleder. Aceste articole sunt fabricate din piele naturală tăbăcită vegetal, lucru care garantează produselor o durată lungă de viaţă. Colecţia LandLeder cuprinde genţi de voiaj, serviete pentru bărbaţi, genţi pentru femei, mape, genţi pentru cumpărături, rucsacuri, portofele, curele, accesorii, etc.a..

124,50 lei 249,90 lei

-50%
Portofel maro MANUFAKTUR

Portofel maro MANUFAKTUR

Această serie este realizată manual într-o producție unică. Echipamente:2 compartimente bacnotebuzunar cu fermoar2 buzunare mari6 sloturi de carduri1 compartiment fereastră carte de buzunar cu fermoar frontal cu clapă cu capsă de fixare..

144,95 lei 289,90 lei

-50%
Portofel piele maro vintage Old School

Portofel piele maro vintage Old School

Caracteristici:compartiment monezi, cu căptușeală interioarărezistentă la rupere 6 compartimente pentru note mari,un compartiment interior cu fermoar, compartiment din spate , asigurat cu o scară de înaltă calitate , detașabil, puternic, din metal metalic,cu carabinier pentru fixarea la bucla de cureaDimensiuni exterioare: 39 x 31 x 20 cmMaterial:  piele naturală de bivolCuloare: maro vintage..

157,50 lei 315,00 lei

-50%
Husă de telefon iPhone din piele MANUFAKTUR negru

Husă de telefon iPhone din piele MANUFAKTUR negru

Această serie este realizată manual într-o producție unică.Caracteristici:Dimensiuni exterioare: 8 x 14 cmMaterial: piele de vițel căptușeală: bumbacCuloare: negru..

46,45 lei 92,90 lei

-50%
Geantă universală Jagos din piele RUGGED-HIDE

Geantă universală Jagos din piele RUGGED-HIDE

compartiment principal mare cu fermoar pentru dosare, laptop și documentecompartiment organizator pentru telefon, pixuri și cărți de buzunar interior cu fermoar mare din spate buzunar cu fermoardouă patch - uri buzunare laterale cu fermoar exteriorbuzunar frontal cu fermoar buzunar cu fermoar suplimentarMânere scurte rezistente din pieleDimensiuni: 39 x 34 x 10 cmMaterial: stare naturală cowhidecăptușeală: bumbac echipat cu "LL" brandCuloare: brun-spălat..

689,50 lei 1.379,00 lei

-50%
Geantă de umăr CANVAS din piele

Geantă de umăr CANVAS din piele

Caracteristici:un compartiment principal, un compartiment interior cu fermoar, organizator intern cu spațiu pentru carduri, stilouri și clapă pentru telefonul mobil, cu douăelemente de fixare cu bretele, un buzunar frontal cu clapă și închidere magneticădouă buzunare laterale cu elemente de fixare,un buzunar spate cu fermoar mare,reglabil în lungime de 4 cm, curea de umăr, cu țesătură din bumbacDimensiuni exterioare: 39 x 26 x 14 cmMaterial: bumbac robust combinat cu pieleCuloare: natural..

293,70 lei 587,40 lei

-50%
Husă pentru chei din piele Westerntype OLD SCHOOL

Husă pentru chei din piele Westerntype OLD SCHOOL

Caracteristici:buzunar cu cheie cu buzunar portabil Dimensiuni exterioare: 12 x 9 cmMaterial: piele naturalăCuloare: maro vintage..

43,50 lei 87,00 lei

-50%
Husă iPad Jose ANATOMY Piele

Husă iPad Jose ANATOMY Piele

Caracteristici:căptușeală din velur moale, cu eliberare rapidă integrată, pentru protecția plierii ușoare a capacului din piele pentru masă sau manevrare manuală curea din piele integrată suplimentar pentru a asigura tabletaDimensiuni exterioare: 20 x 26 cmMaterial: piele naturalăCuloare: maro vintage..

140,30 lei 280,60 lei

-50%
Geantă de umăr OLD SCHOOL Westerntype

Geantă de umăr OLD SCHOOL Westerntype

Organizator interior compartiment principal mare cu spațiu pentru telefon mobil, stilou și calculator compartimentinterior cu fermoar buzunar mare o rolă de buzunar cu spătar cu fermoar, cu două  închizători magnetice, reglabilă la lungime, cu bandă din țesătură rezistentă la rupere, piese metalice acoperite cu piele din metal, din armă,Dimensiuni exterioare: 30 x 29 x 8 cmMaterial: piele naturalăCăptușeală : poliester cu marca LandLederCuloare: maro vintage..

359,95 lei 719,90 lei

Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.