Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
  • Castelul din infern

Castelul din infern

Yasmine I. Bonciu
  • 55,00 lei

Wishlist

"Lasă-mă să văd dacă am înţeles...În ultimele trei zile am fost răpită de un zeu, am luat cina cu unul, am fost meditată de el, am încercat să-i dau cu o solniţă în cap şi am avut două crize de isterie... Am omis ceva?" (Avril, partea a II-a, capitolul 1)

O experienţă din copilărie te poate marca pe viaţă, acelaşi lucru l-a păţit şi Avril. Încă din primi ani de viaţă ea şi-a impus să dezlege cel mai mare mister al omenirii, un mister pe care îl dezlegi numai atunci când mori... Pentru ea moartea reprezintă decât o poartă spre un univers de cunoastere. Mânată de curiozitate îşi construieşte viaţa în jurul acestui lucru. Nu a îndrăznit niciodată să se gândească că va reuşi. Cu siguranţă nu s-a gândit că regele Infernului, în persoană, o va duce în tărâmul celor morţi şi îi va arăta ceea ce nici un om viu nu ar aspira să ştie.

Avril are de făcut mai multe alegeri. Ce este mai importantă: dreptatea sau dorinţa de a scăpa pe cineva drag din ghearele morţii, chiar dacă asta înseamnă trădare? Cine are dreptate inima sau raţiunea? Poate îndrăzni ea să se îndrăgostească de o fiinţă superioară la care niciun muritor nu ar trebui să râvnească? Care sunt adevăratele intenţii ale stăpânului Infernului?

Este o călătorie a redescoperirii de sine si a descoperi ce înseamnă să ai speranţă, speranţa de a schimba ceva în lume, speranţa de a te lăsa pradă sentimentelor, speranţa de a învinge graniţele morţii...

O poveste inspirată din mitologia greacă din povestea lui Hades şi a Persefonei.Etichete: Alexandria Librării, Castelul din infern, Yasmine I. Bonciu, Editura

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!