Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.

Lansare de carte: „Despre cultura de ieri și românii de azi. Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu"


Muzeul Bucovinei Suceava, Editura RAO și Alexandria Librării organizează vineri, 16 martie 2018, ora 13.00, evenimentul de lansare a volumului „Despre cultura de ieri și românii de azi. Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu”, de Narcis Dorin Ion.

Lansarea va avea loc în prezența autorului, istoricul Narcis Dorin Ion, și a actorului principal al cărții, academician Răzvan Theodorescu. Prezintă: prof. univ. dr. Ioan Opriș.

Volumul „Despre cultura de ieri și românii de azi” cuprinde o serie de convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu, care au avut loc pe parcursul anului 2015 la Academia Română, constituind o adevărată biografie sub forma interviului liber. În același timp, „Despre cultura de ieri și românii de azi" este, în cuvintele autorului, o mărturie despre istoria, cultura și civilizația românilor, venită din partea unuia dintre cei mai subtili și rafinați istorici ai ultimei jumătăți de veac.

Momentele-cheie ale acestei deveniri publice a academicianului Răzvan Theodorescu sunt relatate cu un farmec aparte, prin portretizări de neuitat ale unor oameni politici importanți ai tranziției noastre nesfârșite sau prin crochiuri ale unor auguste personaje care au vizitat România în ultimul sfert de veac.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment editorial de excepție!Tags: Alexandria Librarii, Muzeul Bucovinei Suceava, Editura RAO, Narcis Dorin Ion, Răzvan Theodorescu,

Lansare de carte: „Despre cultura de ieri și românii de azi. Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu"

Vă recomandăm


Comments

Write Comment

Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!