Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Irina Binder

Irina Binder

Irina Binder este o tânără scriitoare din România. E autoarea uneia dintre cele mai bine vândute cărți din România, o carte care s-a transformat într-un adevărat fenomen editorial și care continuă să rămână în topurile bestsellerurilor la nivel național. Fluturi (Editura For You, 2012), o poveste despre dragoste, secrete, greșeli, alegeri, o poveste despre maturizare și despre jocul dificil al negocierii între dimensiunea personală, autentică (înclinații, dorințe, sentimente) și dimensiunea socială a individului este, fără îndoială, o mare surpriză pentru piața de carte din țara noastră.


Fluturi. Volumul 3

Fluturi. Volumul 3

Romanul Fluturi, un fenomen fără precedent, aduce, odată cu acest ultim volum, deznodământul poveștii de iubire dintre Irina și Robert. Protagoniștii se confruntă acum cu tensiuni ireconciliabile și cu sentimente devastatoare. Irina Binder își poartă cu magie cititorii prin meandrele unor suflete mistuite de pasiuni puternice și de slăbiciuni profund umane. Ce va prevala: fiorul iubirii unice și desăvârșite sau simțul datoriei față de cei dragi? Oare iubirea adevărată este imposibilă?Vocea tinerei generații, Irina Binder este citită și îndrăgită de mii de oameni; recent, blogul ei a ajuns la 10 000 000 de vizualizări. Autoarea se numără printre cei mai citiți scriitori români, iar primele două volume din Fluturi au ocupat timp de 3 ani locul 1 în topul vânzărilor.Fragment din român:"În pofida faptului că mă dezamăgise și mă rănise, nu puteam să-l urăsc. Eram supărată pe el și simțeam nevoia să îl torturez cu reproșuri. Voiam să-l fac să simtă toată durerea mea, să simtă gustul amar al vinovăției, dar asta nu mi-ar fi adus mie alinare. Îmi era ciuda că nu-l puteam uri, fiindcă aveam impresia că dacă l-aș fi urât sau dacă măcar nu l-aș mai fi iubit, suferință mi-ar fi fost mai ușoară. Când cineva ne rănește avem tendința să căutăm alinare în brațele protectoare ale cuiva care ne iubește și în care avem încredere. Eu nu mai aveam brațe primitoare care să-mi ofere liniște și siguranță. Aveam doar brațele imaginare ale tatălui meu pentru a mă adăposti.Priveam omul care mă dezamăgise cel mai tare. Avea un aer vinovat, spășit, resemnat. Nu-și ridică privirea și aveam impresia că nici măcar nu respiră. Stătea că un condamnat care își aștepta îngrozit sentința. Mi-am amintit de îndată de tatăl meu care îmi spusese cândva să nu lovesc niciodată un om aflat la pământ, oricât de gravă ar fi greșeală lui."..

33,00 lei

Set Fluturi vol. 1+2

Set Fluturi vol. 1+2

„Se spune că, atunci când citești unele cărți, nu poți sau nu știi cum să vezi și să treci dincolo de coperți, dincolo de aparențe, dincolo de cuvinte. Unele cărți sunt așa, iar altele sunt altfel.Sunt cărți care te fac să pătrunzi cu pași timizi și mici, în lumea și în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea „Fluturi” este o invitație în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, că să continue cu pași grăbiți și să sfârșească printr-o avalanșă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă și poate aduce iubirea în viață unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi și amărăciune, dezamăgire și resemnare.Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc și mor. Ei asistă la propria lor naștere și își trăiesc viață, că să asiste chiar și la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care ofilesc și visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neinvinse. Fluturii iubirii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreagă esență a lumii, în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând și respirând doruri nebune, șoptind la fiecare deschidere de aripi, iubire.Iubirea face că, în timp, măștile oamenilor să cadă, pentru că prea puțini sunt cei care, odată dezveliți de măști, mai pot privi printre și spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat și să topească lacrimi, prin sărutări fierbinți, cu care să alunge toate umbrele vieții. Citind cartea „Fluturi”, te bucuri de un univers plin de emoții și te regăsești în fiecare zbucium. Iar la finalul poveștii, te bucuri că „Fluturi” nu este doar o poveste, regăsind părți din sufletul tău ascunse acolo, între pagini. La sfârșit, te bucuri, zâmbești și mulțumești pentru tot: că ai cunoscut și trăit iubirea cu toți fluturii și cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate și sincere, că ai crescut printre cei mai minunați și delicați oameni, că te-ai pierdut că să te regăsești, pentru că toate au un rost și pentru că nimic nu este întâmplător...Cititorilor mei, cu multă dragoste!” (Irina Binder)..

55,00 lei

Străinul de lângă mine

Străinul de lângă mine

Este omul căruia i-ai dăruit timp de mulți ani – poate o viață întreagă – cele mai bune gânduri, visuri, sentimente și realizări ale tale.Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate că te și saluți și care își trăiește bucuriile și tristețile vieții la o ușă sau la un perete distanță de tine.Este necunoscutul pe care hazardul sau Destinul ți-l aduce în cale într-o bună zi, preț de o conversație ce îți schimbă viața. Este acel miez al tău adeseori lăsat în tăcere, în uitare, dar care își face auzită vocea deopotrivă stranie și familiară atunci când te privești cu adevărat în oglindă.Cine ești Tu? Cine este Celălalt?Editura For You îți oferă cea mai nouă carte semnată de Irina Binder! Cu stilul ei inconfundabil și cu finețea și curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge și de această dată tiparele, obișnuințele și prejudecățile, pentru a lăsa vederii ceea ce suntem cu adevărat și pentru a ne rafina privirea ca să vedem cine ne este realmente Străin și de ce.Privirea pătrunzătoare a Irinei Binder și scriitura ei puternică și delicată în același timp urmăresc în Străinul de lângă mine volutele unor destine reale, familiare multora dintre noi. Autoarea caută în toate pliurile existenței Adevărul despre sine și despre ceilalți. Întrucât viața are o consistență instabilă, identitățile și adevărurile par și ele inconsistente, după cum descoperă personajele din Străinul de lângă mine, după cum descoperim și noi cu fiecare om întâlnit pe Cale...

38,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Învățăturile unui profesor către studenții săi

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.